top of page

Na lange tijd mochten we dan weer. De eerste ledenavond van 2022.

Omdat we de kien-avond vorig jaar (en het jaar ervoor) hebben moeten missen is door het bestuur besloten deze avond in te vullen met kienen. En dat was, gezien de opkomst, een goede zet. Of het door het kienen kwam of omdat het weer de eerste keer was dat het na alle coronaperikelen weer mocht, of omdat er (gratis !) hapjes waren weten we niet.

Maar het mocht de pret niet drukken. Onder de bezielende leiding van onze kienvoorzitter, dhr. Ger Vissers, werd er enthousiast met dopjes geschoven en moest er flink gesjoegeld worden (niet dat dat hielp).

Na een tijdje waren de prijzen op en kon begonnen worden met de veiling. Allereerst (en traditioneel) werden 5 verrassingspakketten geveild. Niemand wist wat erin zat maar er werd leuk op geboden. De vereniging heeft er een leuk bedrag aan overgehouden (a 35,50). Daarna de reguliere veiling van kavels. Ondanks dat er redelijk wat kavels retour inzender gingen bleek later dat er 5 kavels geschonken zijn door dhr. Ewals. Deze 5 kavels hebben 52,50 opgeleverd. 

Ook onze voorzitter heeft nog een schenking ten gelde kunnen maken ten behoeve van Filvero. Een aantal engeltjes, gemaakt door mevr. Piek, zijn verkocht voor het mooie bedrag van 15 euro.

De avond is mooi op tijd afgesloten met een mooi kasresultaat en dus ook een blije penningmeester.

bottom of page